Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
AGENTIA WEB DEV SOLUTIONS

Creare Site Web

Soluțiile noastre de creare site web pentru afacere reprezintă primul pas în implementarea strategiei de creștere a vânzărilor și a unei imagini digitale de succes.

Împreună cu agenția noastră, putem realiza un site web de prezentare profesional astfel încât clienții si potențialii clienți sa aibă acces direct la serviciile sau produsele oferite.

Interfață web atractivă și potrivită pentru domeniul afacerii tale

Crearea unei interfețe pentru un site web atractiv presupune un echilibru între nevoile utilizatorului, ale afacerii și ale tehnologiei folosite.

Structură site intuitivă și ușor de folosit

Fiecare site web are o "arhitectura". Cu cat structura unui site este mai clara, cu atat acesta are sanse mai mari de a avea succes în retenția utilizatorului.

Afișare responsive a paginilor web ale site-ului pe telefonul mobil

Designul responsive al unui site web înseamnă adaptabilitatea la orice rezolutie/dimensiune de ecran, acesta fiind elementul central a unui site mobile-friendly.

Panou de administrare ușor de utilizat

Facem posibila administrarea site-ului fara sa fie nevoie de cunoștințe de limbaje de programare.

Site optimizat SEO, SEM, SMM

Folosim tehnici ce permit site-ului tau sa ocupe primele locuri in motoarele de cautare Google si sa fie vizibil pentru un segment cat mai mare de utilizatori.

Viteză de încărcare site superioara

Viteza optimă de încărcare a site-ului web propulsează spre rezultate satisfăcătoare. Odată cu oferirea experienței plăcute utilizatorilor îți asiguri o rată mare de conversie, care contribuie la construirea clientelei.
#FAQ

Întrebări frecvente legate de crearea unui site web

Un site web de prezentare pentru afacere este un cumul de pagini ce conțin informații relevante despre afacere.

Prin crearea unui site web de prezentare clienții si potențialii clienți au acces direct la serviciile sau produsele oferite de afacerea ta.

Agenția WebDev Solutions oferă servicii de creare site web de prezentare pentru afacere, servicii creative de web design site împreună cu servicii de dezvoltare web la comanda.

O agenție ce crează site-uri web de prezentare pentru afacere, cum este Webdev Solutions, va sti întotdeauna cum sa puna in evidenta calitatile afacerii tale si sa transforme vizitatorii in clienți fideli.

Web designerii WebDev Solutions, împreună cu dezvoltatorii noștri de site-uri web, precum si specialistii nostri în digital marketing pot crea si dezvolta site-uri web pentru afaceri, si le pot promova in topul rezultatelor din motoarele de cautare.

Un site web de prezentare poate ajuta o afacere prin:

 • Imagine profesionala a afacerii

 • Afișarea afacerii tale, online, într-un mod structurat, 24/24
 • Cresterea credibilitatii

 • Atragerea de noi clienti prin intermediul site-ului web

 • Afișarea de conținut relevant către public

 • Afișarea de metode de contact

 • Creșterea vanzarilor

Crearea unui site web de prezentare pentru afacere este un proces complex, ce necesita creativitate, multa atenție la detalii si implicare.

Fiecare pas in creare este esențial, ducând, in final, la un rezultat de succes pentru afacerea ta.

In crearea unui site web este implicata o echipa experimentata de programatori web, designeri web si specialiști în digital marketing online, fiecare fiind responsabili pentru etapele specifice creării unui site web.

Etapele creării unui site web:

 1. Analiza proiectului – Presupune o discuție cu clientul, in care se stabilesc nevoile si scopul proiectului;
 2. Propunerea unui design web în tema cu domeniul afacerii; 
 3. Crearea unei simulări de design al site-ului web, care sa corespundă cerințelor clientului;
 4. Dezvoltarea site-ului web, conform elementelor agreate.Dezvoltatorii noștri utilizează cunostinte tehnice avansate si limbaje de actualitate in programare pentru a crea site-ul web propriu-zis, pornind de la designul realizat anterior;
 5. Crearea de conținut SEO – optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare , un proces ce implica multa cercetare în domeniu;
 6. Testarea finala înaintea lansării online al site-ului web;
 7. Lansarea site-ului web de prezentare – site-ul web al afacerii tale este gata si poate fi accesat online.

Potrivit statisticilor , accesarea site-urilor pe mobil depășește 60% din procentajul de utilizatori de internet in Romania. De aceea, crearea unui web site de prezentare a afacerii nu se rezuma doar la site-urile care pot fi accesate pe desktop, fiind nevoie si de optimizarea acestora pentru folosirea pe telefon si tableta. Dimensiunile si designul diferă, așadar, este nevoie de un specialist in design site web pentru a stabili ce trebuie făcut pentru realizarea unui web site pentru afacere responsive pentru mobil si tableta.

Iata câteva trucuri pe care sa le ai in vedere daca esti interesat de optimizarea și crearea unui site web pentru mobil sau tableta:

 1. Din punct de vedere design, interfața web ar trebui sa fie una user-friendly si usor de accesat către secțiunile importante. Elementele de navigare vor fi optimizate in prima faza, dimensiunea textului afișat pe site-ul web, secțiunile site-ului web.
 2. Trebuie eliminate din start problemele de incarcare inceata a site-ului web pe mobil, prin reducerea dimensiunii fișierelor afișate, cat si optimizarea si scurtarea legăturilor.
 3. Alege fonturi care sa nu obosească privirea la citit spre exemplu fonturile caligrafice sunt frumoase, însă pe un ecran acestea obosesc utilizatorul si este recomandat sa fie evitate.
 4. Site-ul web si elementele componente ale acestuia trebuie sa se încadreze in ecranul telefonului fiind necesară încadrarea interfeței pentru utilizatorii de internet pe telefon si tableta.
 5. Alege simplitatea si renunța la culorile stridente si a non-culorilor. Un site web pentru afacere creat in culori deschise este mult mai atrăgător decât unul creat cu cele închise sau cu NON culori.
 6. Nu uita de functionalitate, scopul unui site web si oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa informațiile tale cat se poate de usor. Astfel, ai garantia ca acestia nu vor parasi site-ul web de prezentare la câteva secunde dupa accesare.

Alege sa colaborezi cu echipa noastră de specialiști în design web site si hai sa discutam despre crearea unui site web pentru afacerea ta.

Daca esti pregătit sa iti deschizi o afacere si ai un plan bine stabilit, este momentul sa iei in calcul si crearea unui site web pentru afacere. Promovarea online, imaginea afacerii cat si prezenta continua  sunt elemente importante pentru afacerea ta, iar un site web al afacerii te va ajuta de la bun început. Iata câteva motive pentru care este nevoie de crearea unui site pentru afacere:

 • Accesibilitate din mai multe orașe ,țari si continente – Site-ul afacerii tale este mereu online, nu are ora de închidere precum un sediu sau magazin fizic. Vizitatorii site-ului web, cei interesați de produsele si serviciile tale il pot accesa la orice ora din zi si din noapte.
 • Noutățile afacerii – Site-ul web poate fi actualizat in fiecare zi, astfel, ai garanția ca atat clienții cat si utilizatorii pot vedea in timp real care sunt noutatile afacerii tale.
 • Prezenta in motorul de Căutare Google –  Cel mai mare motor de cautare ii poate redirecționa vizitatorii către site-ul web. Tine cont de optimizarea SEO a site-ului web, astfel, Google va stii sa trimită utilizatorii interesați de serviciile si produsele tale, atunci cand accesează combinații de keywords ce fac trimitere către site-ul web al afacerii tale.
 • Promovare online non-stop – crearea unui site afacere este strâns legata de promovarea acestuia in mediul online.Exista o serie de strategii care te vor ajuta sa iti crești vânzările  intr-un timp cat mai scurt.
 • Credibilitate – Oamenii au încredere in afacerile care au site web pentru afacere si care oferă informații complete despre produsele si serviciile oferite.

Așadar, crearea unui site web pentru afacere cantareste foarte mult.Potențialii clienți au posibilitatea de a găsi produsele si serviciile oferite de afacerea ta, prezentarea informațiilor ce definesc afacerea cat si modalitățile de contact.

Nu ezita sa vorbești cu echipa noastră de specialiști in design web site despre serviciile existente si despre prețurile pentru crearea unui site web pentru afacere. 

Sunt destul de multi antreprenori care considera crearea unui site web pentru afacere ca fiind foarte scumpa si o lasă pe mai târziu. In realitate însă, prețurile pentru crearea unui site de prezentare sunt accesibile si se stabilesc in funcție de cerintele clienților si tipul de site web dorit.

Prețul unui site web poate fi determinat cu exactitate doar dacă se cunosc caracteristicile și nevoile individuale ale afacerii, cât și funcționalitățile dorite de client.

Ca sa intelegi mai bine necesitatele afacerii tale, iti punem la dispoziție un consultant personal, care te va ajuta sa stabilesti obiectivele site-ului web cât și interfața acestuia.

Multe agenții de web design de pe piață practica costuri ascunse, prin omisiunea caracteristicilor și funcționalităților produsului final în oferta initiala de creare site web. Astfel, clienții  ajung sa plăteasca dublu pentru un site web funcțional.

La WebDev Solutions, prețul pentru crearea unui site web începe de la 600 de euro, însă garantam faptul ca atunci când vine vorba de bugetul pe care îl vei investi este să obținem rezultate 100% reale și tangibile, fără costuri ascunse. 

Inainte de a plăti, știți ce obțineți de la serviciile noastre de creare site web, înțelegeți scopul fiecărui element al site-ului web cât și obiectivele  pe care le stabilim împreună pentru a vedea rezultatele și a vă măsura performanța.

Veți primi o garanție a calității, adică a funcționalității și gestionabilității site-ului, care este 100% obligatorie pentru noi.

Colaborand cu parteneri seriosi, castigul vine de ambele parti.Aducem soluții web moderne in domeniile in care activam si astfel ii ajutam pe clientii nostri sa creasca pe domeniul lor de activitate.

Avem standarde ridicate la calitatea serviciilor oferite și suntem interesați de colaborarea cu clienți care chiar au nevoie de un partener serios.

Un site web este o investiție inteligenta, atunci când oferă rezultatele dorite. Site-ul web este un punct cheie în implementarea unei strategii de marketing intr-o afacere, pentru atingerea obiectivelor strategice precum: 

 • Cresterea vânzărilor afacerii tale în mediul online
 • Obținerea de lead-uri noi 
 • Comunicarea cu clienții
 • Creșterea traficului site-ului web

Suntem în măsură să venim în sprijinul afacerii tale cu un preț excelent pentru creare site web, astfel încât rezultatele sa apăra rapid și eficient.

Recomandat

Creare Site Web Business

Creare site web de prezentare personalizat pentru domeniul de activitate al afacerii tale
Începând de la
1300
 • Concept Grafic Unic în tema cu domeniul afacerii
 • Design 5 bannere statice in site – compatibile cu dispozitive mobile
 • Aspect dinamic: efecte mouse over, fly-in/out, background fix, si altele
 • Pana la 30 pagini web cu elemente de design web personalizate
 • Continut dinamic adaptabil pentru domeniul afacerii
 • Design web 100% compatibil cu dispozitive mobile
 • Redactare Conținut Web Optimizat SEO și structurat pentru indexare corecta
 • Optimizare SEO Nivel Tehnic
 • User-Interface A/B Testing
 • Panou Administrare User-Friendly
 • Compatibil GDPR cu Notificare
 • Integrare feed live din retele de socilizare (Facebook si Instagram)
 • Analytics Google
 • Securitate Avansată

 Descarcă Broșura

Comanda Acum

Creare Site Web Standard

Creare site web de prezentare pentru domeniul de activitate al afacerii tale
Începând de la
650
 • Concept Grafic în tema cu domeniul afacerii
 • Elemente Design Web Standard
 • Design 100% compatibil cu dispozitive mobile
 • Redactare Conținut Web
 • Panou Administrare User-Friendly
 • Compatibil GDPR cu Notificare
 • Securitate Avansată

 Descarcă Broșura

Comanda Acum