Skip to content Skip to footer

Soluție web – creare site web de prezentare pentru domeniul leasing de personal

Depaseste-ti competiția alegând serviciile WebDev de creare site web pentru afaceri în domeniul Resurse Umane & HR.

Scopul unui site de prezentare în domeniul Resurse Umane & HR este de a crea un nou canal prin care o afacere se poate adresa clienților cât și de a oferi informații relevante despre aceasta. Unele dintre primele afaceri care au profitat de avantajele oferite de mediul online în activitatea lor zilnică sunt agențiile din domeniul resurselor umane & HR.

Va prezentam mai jos soluția web creată de echipa WebDev ce vine în ajutorul unei afaceri în domeniul leasingului de personal & resurse umane .Prin acest site web de prezentare creat, afacerea prin care beneficiază de vizibilitate crescută în mediul online, primește solicitări de oferta prin intermediul formularului de contact afișat pe website, primește solicitări de angajare prin intermediul unui formular de contact special și beneficiază de primul loc în ranking-ul pe România în domeniul HR & Resurse Umane.

Pentru o soluție web personalizata sau detalii privind crearea unui site web va rugam sa ne contactați prin intermediul formularului de contact AICI.

Creare Site Web LeasingDePersonal

Creare site web pentru afaceri în domeniul Resurse Umane/HR , optimizat SEO, ce generează cresteri a vânzărilor online pentru afacere, printr-un design web personalizat, pagini web sugestive, formulare de contact intuitive și securitate avansată.

ClientSINPATRIK SRLDezvoltareImplementare site web - 60 zileRank SEOPagina 1Pagespeed98%DomeniulResurse UmaneLink webhttps://leasingdepersonal.roShare

Oferta specială septembrie

Website Pack 1

Vezi oferta

Oferta specială septembrie

Website Pack 1

Vezi oferta