Skip to content Skip to footer

Soluție web – creare site web de prezentare pentru domeniul fitness/sala de sport/club sportiv

Scopul unui site de prezentare în domeniul fitness sau sala de sport este de a crea un nou canal prin care o afacere se poate adresa clienților cât și de a oferi informații relevante despre aceasta. Prin crearea unui site web poți creste vânzările de abonamente ale sălii de sport sau ale clubului sportiv, deoarece le oferi clienților din mediul online posibilitatea de a accesa date relevante despre afacere precum locația, metode de contact, formulare de contact prin intermediul site-ului web, serviciile disponibile în locație dar și poze sugestive cu antrenamente și locația în care se desfășoară.

Va prezentam mai jos soluția web creată de echipa WebDev ce vine în ajutorul unei afaceri în domeniul fitness / sala de sport / club sportiv .Prin acest site web de prezentare creat, afacerea beneficiază de vizibilitate crescută în mediul online, primește solicitări de înscrieri la curs prin intermediul formularului de contact afișat pe website, și oferă conținut site web relevant pentru potențialii clienți prin Afișarea în pagina web site a serviciilor oferite, cât și de poze reale din locația în care se desfășoară antrenamentele. Prin optimizarea SEO făcută, site-ul creat beneficiază de primul loc în ranking-ul pe sălilor de box și kickbox din zona în care isi desfășoară activitatea.

Pentru o soluție web personalizata sau detalii privind crearea unui site web va rugam sa ne contactați prin intermediul formularului de contact AICI.

Creare Site Web ClubXTM

Creare site web pentru afaceri în domeniul fitness/sala de sport , optimizat SEO, ce generează cresteri a vânzărilor online pentru afacere, printr-un design web personalizat, pagini web sugestive, formulare de contact intuitive și securitate avansată.

ClientCLUB XTREM FIGHTERS SRLDezvoltareImplementare site web - 30 zileRank SEOPagina 1PageSpeed95%DomeniulFitnessLink webhttp://clubxtm.roShare

Oferta specială septembrie

Website Pack 1

Vezi oferta

Oferta specială septembrie

Website Pack 1

Vezi oferta